resan i bilder och text

Skrivet 2012-07-31 Klockan 13:48:08

DAG 1 
Vi for med husvagn till Vasa hamn och resten av söndagskvällen spenderades på båten. Väl framme i Umeå så stannade vi på en campingplats och sov, vi alla var riktigt trötta av båt resan.
 
DAG 2
Vi steg upp 7 på morgonen vilket var riktigt riktigt tidigt för mig, vi for till centrum av Umeå och kollade runt, butikerna öppnade först 10 så vi fick vänta i 2h. På eftermiddagen ungefär åkte vi vidare till Piteå, men vi stannade bara där i ett par timmar och for sedan vidare till Luleå.
 
DAG 3
(orkar inte rotera bilderna)
Hela morgonen/förmiddagen shoppade vi loss i luleå och kollade runt i staden. Eftermiddagen var påväg och vi körde vidare till vårt mål, haparanda. Efter en lång bilresa var vi framme och vi besökte bl.a. Ikea! 
 
DAG 4
Resans sista dag var här,  vi vaknade upp i Kemi och for direkt vidare till Uleåborg. Väl framme, for vi runt i staden och kollade i butiker. Efter att vi hade ätit klart på RAX skulle vi åka raka vägen hem. Vi kom hem ung. 12 på natten och jag gick raka vägen till min underbara säng.
 
Där var den resan, riktigt kul! Att bara få umgås med familjen och inga bekymmer behöver man oroa sig för, förutom att det var lite svårt att hitta campingplatserna. Det skulle ha varit roligare om vi hade mer tid på oss, men denhär resan kommer vi att göra om en dag!


Kommentarer
Postat av: pinja

Skrivet 2012-07-31 Klockan 17:58:33
najss! btw, vi fåo jo föbi Haparanda, Kemi o Uleåborg ;)

Svar: haha, nice ;)
Trang


URL: http://piinja.blogg.se/


Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din M@il: (visas ej)

Blogg eller Hemsida:

Din Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!