Horoskop - Vågen

Skrivet 2011-01-31 Klockan 20:17:42

Även om det inte händer så mycket inom kärlekslivet i början av månaden, har du ändå drömmar om den sanna kärleken och du hoppas på att något ska hända. Om du har tålamod, händer det säkert något, något ganska stort till och med. Du får inte tur i kärleken under en natt, utan turens frö växer och det kan ta sin tid. Det första steget tas den 16 januari 2011, när Mars går in i kärlekens och erotikens hus. Det andra steget tas den 20 januari när Solen gör samma sak. Det viktigaste steget tas däremot den 22 januari då Jupiter går in i relationernas hus. Jupiter, turens planet, kommer att hjälpa dig med kärleken fram till juni 2011.


 

På jobbet, bör du satsa på de projekt som du tror på och som gör dig energisk och ambitiös. Jupiter och Uranus stödjer dig helt, i de mest vågade initiativen. Det kan mycket väl hända att de bästa möjligheterna kommer när du minst väntar dig. Det gäller dock att våga och ta chanserna när de kommer. Du kan göra ovanliga framgångar. Under första delen av månaden är du upptagen med att betala dina räkningar och se till att pengarna räcker till. Under den andra delen av månaden kan du spekulera och öka dina inkomster.


 

Fortfarande har du styrkan att jobba hårt och du mår bra. Saturnus däremot befinner sig i Vågen och den här planeten kan påverka din hälsa på ett negativt sätt. Ta hand om dig eftersom din hälsa och välbefinnande kan utmanas. Hemmet får ökad betydelse under månaden och du kan spendera mer tid där än vanligt.

Länken:http://www.twice.se/astro.html



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din M@il: (visas ej)

Blogg eller Hemsida:

Din Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!